Onze apps lanceerde net zo goed als de raket van Elon Musk

 

Ping. Ping. Ping. Bij Vindy bedienen we onze klanten nu overal waar ze dan ook zijn. Of ze nu thuis bezig zijn met het uitwerken van offertes, onderweg zijn naar een nieuwe klus of juist bezig zijn met de klus; met de nieuwe Vindy app lopen ze nooit meer interessante opdrachten mis. Ping!

vindy-app-vakman

Problemen en behoeften

Wie werkt er hedendaags niet bijna 99% van de tijd op zijn of haar mobiel? Laat staan dat je tegenwoordig ook vaak op verschillende plaatsen “werkt” zoals in de auto, onderweg, thuis of op kantoor. Het is juist daarom dat we flink geïnvesteerd hebben in het verbeteren van onze dienstverlening en de Vindy app voor vakmannen hebben gelanceerd. Voorheen kwam de vakman na een dag hard werken thuis, opende zijn computer, logde in op het Vindy dashboard en zag tot zijn verbazing dat bijna alle mooie opdrachten al gesloten waren door collega’s. Zonde.

Vindy zou Vindy niet zijn…

Dat moet anders, dachten we bij Vindy. Die hardwerkende vakman kunnen we niet zomaar laten vallen. Ook hem of haar willen we voorzien van al die leuke opdrachten die wij dagelijks voor ze binnenhalen. We gaan de vakman letterlijk mobieler maken.

Een lancering zoals Elon Musk graag ziet

De lancering van onze mobiele apps was direct een succes, een beetje te vergelijken met die van Elon Musk. Onze vakmannen waren direct positief verrast; “geweldig, ik ben direct op de hoogte van nieuwe leads” tot “ik heb nu alles binnen handbereik!”. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

Download: Android / iOS

 

Lees ook...

Bekijk alles